Op zoek naar nieuwe collega's voor jouw bedrijf?

Ontdek hoe Friday jou kan ondersteunen op het gebied van werving en selectie

Werving en selectie

We kijken verder dan een vacature

Bij Friday Recruitment geloven we dat de essentie van een succesvolle match verder gaat dan alleen het delen van een vacature. Voor ons is het belangrijk om jouw bedrijf écht te leren kennen. Welke ontwikkelingen spelen er? Hoe ziet het team eruit? Wat zijn jullie groeiambities? Vragen die we graag stellen tijdens een kennismakingsgesprek.

Dit doen we om dieper te graven, verder te kijken dan de oppervlakte, om zo het bedrijf achter de vacature écht te begrijpen. Dit stelt ons in staat om een match te maken waarbij niet alleen de vaardigheden van een kandidaat kloppen, maar ook de persoonlijke klik met jouw bedrijf. 

10+
jaar ervaring in de regio

Maak gebruik van ons netwerk

We bouwen al jaren aan een sterk netwerk in IT, finance, marketing en sales, waarin we een vertrouwde partner zijn geworden die echt luistert en begrijpt wat bedrijven nodig hebben.

Onze benadering is gebaseerd op het idee dat recruitment meer is dan het simpelweg invullen van een vacature; het gaat om het creëren van langdurige, waardevolle relaties.

Dit inzicht, geboren uit onze eigen ervaringen en uitdagingen, is wat Friday Recruitment onderscheidt. We zijn er trots op dat we niet alleen banen vinden voor mensen, maar strategische partnerships opbouwen die resoneren met de groeiambities van bedrijven uit de regio.

Hoe we te werk gaan om nieuwe collega's te vinden

Zo kunnen we jouw bedrijf helpen

Vacatures delen

Vacatures delen

We herschrijven jouw vacature(s) en delen ze actief op platformen zoals Indeed en LinkedIn, waar potentiële kandidaten direct kunnen reageren. Vervolgens voeren wij een kennismakingsgesprek met geïnteresseerde kandidaten.

Kennismakingsgesprekken voeren

Kennismakingsgesprek

Wij ontmoeten elke kandidaat persoonlijk om begrip te krijgen van hun persoonlijkheid en professionele achtergrond. Dit stelt ons in staat om nauwkeurig te beoordelen of een kandidaat goed bij jouw bedrijfscultuur en -behoeften aansluit.

Matchen

Matchingsproces

De tijd die nodig is om een match te vinden varieert; dit komt omdat we verder kijken dan alleen de cv’s. Wij zijn toegewijd aan kwaliteit boven kwantiteit. Een kandidaat wordt pas voorgesteld als we overtuigd zijn van een potentiële match. We sturen dan ook niet zomaar een cv door.

No Cure, No Pay

No cure, No Pay

Onze vergoeding wordt pas in rekening gebracht nadat de geplaatste kandidaat succesvol de proefperiode bij jouw bedrijf heeft doorlopen.

Dit zijn wij

Patrick Visch

MAAKT NIET ALLEEN MATCHES OP VRIJDAG

Door mijn diverse werkzaamheden spreek ik veel bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Daar help ik jou ook graag mee. Vooral rondom sales, marketing en IT kan ik wat voor je betekenen. Daarvoor ben ik op elk moment bereikbaar, niet alleen op vrijdag 😉

Joëlle de Waal

WIL DAT JE OOK OP MAANDAG BLIJ BENT

Bouwen aan een netwerk, verbinden en mensen helpen. Allemaal brede en redelijk algemene termen, maar dat is wel wat ik graag doe. En daarmee wil ik jou helpen aan een baan die bij je past, zodat je niet meer alleen blij bent als het vrijdag is!

Hans den Besten

IS ALTIJD ENTHOUSIAST

Tijdens mijn werkzaamheden heb ik al heel veel mooie matches mogen maken. Daarbij ben ik altijd veel meer geïnteresseerd in jou, dan in je CV. Als persoon maak je namelijk het verschil. Het doel: de juiste persoon op de juiste plek, waardoor iedereen in zijn kracht zit.

Arianne Haasjes

Werkt nu ook voor friday

Zelf ben ik als kandidaat bij Friday terecht gekomen! Ik weet hoe belangrijk het voor een werkzoekende is om niet vastgepind te worden op een CV, maar juist naar jouw mogelijkheden te kijken. Mijn rol binnen Friday ligt bij communicatie en marketing.

Lotte den Besten

zorgt dat alles soepel verloopt

Met mijn brede achtergrond, in onder andere HR en administratie, zorg ik ervoor dat alles binnen Friday soepel verloopt. Bovendien zorg ik niet alleen voor de operationele kant, maar ook voor de persoonlijke kant met leuke cadeautjes voor ons team én voor jou!

Jouw naam hier?

Als onderdeel van friday

Vind jij het net zo belangrijk als wij om een kandidaat écht te leren kennen en diegene te helpen aan een baan in de IT, sales, marketing of finance? Neem dan vooral contact met ons op en dan spreken we elkaar snel (op de vrijdag) 😉

Een selectie uit de bedrijven waar we mee samenwerken

We werken samen met honderden bedrijven uit de regio en hier vind je een selectie. Ontdek hoe jij kan profiteren van ons netwerk en kom gezellig kennismaken!